Monday, December 21, 2009

Burçak'ın Dikkatine

Burçak bunun altındaki gönderilerimi okumuşsan zaten farketmişindir ben sadece okumadıysan diye söylüyorum,hiç iyi değilim!İyi ya da ona benzer kavramların üstüme yapıştırılmasından son derece uzakta bir yerde dönüp duruyorum öylecene.Cidden ne yaptığımı bilmiyorum.Birileri bana bir şeyler yapıp duruyor ama sesimi de çıkaramıyorum.Şimdi diyeceksin ki bunu neden buralardan doğru yazıyorsun.E şimdi emailini falan bilmiyorum ben hiçbir şey bilmiyorum.Moleküler biyoloji bilgi midir değil midir ahh çok basit,tabii ki evet!Ama hayır.Gördün mü yazarken bile kendi kendime yazmaya başladım.Artık kontrolümden çıkıyor Burçak ne yapmalıyım.Neden yapmalıyım.Nasıl yapmalıyım gibi sorular sormaktayım.Kimse bir şey söylemiyor.Kimse konuşmuyor herkes susmuş.Ağızlarını sadece yemek yemek ve zırvalamak için açıyorlar.Nerede olduğumla da ilgisi kalmadı artık evrensel varlıklar lar lar lar lar lalalala hahahha.Hayır duymuyor olmuyor sonu gelmiyor!Yaşamak neden gerçekten neden bazen merakım azalıyor.Birileri ıhhh hayır istemiyorum istesem de uzaktan izlemek bazen yetmiyor.Bağlanmak olmaz amaçlar koşul değil ki hiçkimse sosyal ilişki lüzumlu mu sence,bunu hiç konuşmuş muyduk?Onca şey konuştuk ben hiç dedim mi miimimimimi ihihihi,pardon,ama seni seviyorum diye kemale de dediğim kadar gerçek gerçekten de ama herkes ölüyor er geç.üzgünüm sen de o yoldasın beni gibi.sence önce hangimizin bedeni ölecek?bana bunları söyle lütfen ben ben bebeb eeee heheh hahaha. birisi vardı hatırlar mısın ayakkabıcı hani kekeleyerek konuşuyordu hiç söylemiş miydim otururken bir seferinde gloria jeanste hehe.be be bebbeben falan diyordu kopmuştum yatakta bile insan konuşur mu.bazen de susmak gerek evet...evet..ama hayır ben değil şimdi değil henüz değil bitmedi bitmez neden devam amaç nedir bilmiyorum ben bilmiyorum. söyle lütfen birine sor o söylesin sen bana söyle yalan olsa da umrumda değil bir yerde gerçek sadece kafamın içindeki elektrik dalgaları.ışık bile ne kadar yavaş halbuki milyarlarca yıl geçiyor ben görene kadar o yıldızları.kim bakar kim kim kikikiihihih geçmişe saplanıp kalmış tüm astronomlar.bilirsin istemiştim ben de olmayı onlardan bir tanesi bir zamanlar.ve de kamyoncularla burjuvalardır tepeden bakan ne komik değil mi mi miihihhih.ne var ötesinde ne var ne var ne var hepsi çok kolay çok çok kolay hepsini susturmak çok kolay! fazla kolay neden bu kadar zayıf! ve neden bu kadar yavaş hepsi ve ben sıkıştım gene bilmediğim yörelere! belki de olmalıydım basit görünen ama gözleri açık bir bağımlı! hahah kim biliyor ki ki hihihi çoktan öyle olmadığımı...mı...mı...

1 comment:

  1. Offfffffff!..
    "Sen bile böyle yapıyorsan" dedim ya;derim işte. Aslında ben de pekala yaparım aynısını. "Neden?" derim,niye ki bu yaşamak işkencesi,bu varlık sebebi? Bana soruldu mu yaşamak ister misin böyle bir dünyada diye? Koskoca bi dayatmanın merkezinde miyim diye? Düşünürüm,düşünürüm bulamam. ZOR!
    Sonra bi bahane yaratırım kendime;derim ki hekim olacaksın,insanlara yardım etmek varlık sebebin olacak,insanlar sana minnet duyacaklar. Manevi tatmin yaşayacaksın... Bunlar böyle süreeeeeer gider.İçinden çıkamam ve bırakırım sonra...
    İstediğim bir şey vardır,bilirsin. Aşkı yaşamak,SAF,çıkarsız,aldatmadan,dürüst,doğru-dürüst...Ama nedense hep mallar çıkar karşıma,her seferinde hüsrana uğrarım. Bu muydu derim. Bu muydun sen bu kadar mıydın? Amma da malmışsın,değmezmişsin...Üzerim kendimi gereksiz yere,yapay bi melankoli yaratırım kendi dünyamda. Aslında bilirim yaptığımın ne kadar aptalca olduğunu ama engel olamam ya da olmam,bilmiyorum. ÇOK SAÇMA!
    Neden ki? Neden? Niye bulamam istediğimi? Çok mu aceleciyim?.. Öyleyim galiba. Ama hayat da bir yandan akıııııp gidiyor. Yarın ölmeyeceğimin garantisi var mı? YOK!
    Koşuşturma içinde unuturum bazen. Pek sürmez ama...Düşünmeye başlarım sil baştan. Hep aynı yere varırım sanki,bilmiyorum. Bilmiyorum ki ben! Ne bu şimdi? Bir öyleyim,bir böyleyim.
    Bıkıyorum ben de senin gibi,anlamsız buluyorum. İleriyi görüyorum,yolun ortasında bırakıp kaçıyorum.Onu da yaşanmış sayıyorum.
    Zorluyorum ben de kendimi.Bırakma diyorum,asıl bi köşesinden.Elinde mi kaldı?Olsun,diğer köşeye geç.Tüm köşeler bitene kadar oyna!KÖŞE KAPMACA :D
    O kadar istiyorum ki sana yardım etmeyi! Beni bilirsin CAN...Sen benim hayattaki en önemli varlık sebeplerimdensin. Sen olmadan ben olamam. Yarım kalırım hep!Sen gittiğinden beri yarımım o yüzden,hep seni arıyorum. Çok önemlisin benim için.Yani daha nasıl anlatırım bilmiyorum. Ben,sen olmadan var olamam,olmak istemem. Sen benim son durağımsın,kaçış noktamsın.Farklısın,özelsin. Kimse senin gibi değil,kolay kolay da olamaz zaten. Bak,hiç bu kadar dökmemiştim içimdekileri. Bunların hepsi gerçek,saf! GERÇEK! Ve olmaya devam edecekler. SEN olduğun sürece. BİZ olduğumuz sürece!
    Kendine yaptığın bu şey,doğru değil.Yapma! Biliyorum zor,ama yapma yaaa! :D Üzme beni.
    tutunacak tek dalımsın,sen de kırılma n'olur!
    Seni çok seviyorum.
    Tüm bunların üzerinde düşünmeni istiyorum senden.
    Hoşçakal.

    ReplyDelete